Selecteer een pagina

Over ons

“Motolifestyle is geboren uit de passie voor de motorcultuur.”

Sjoerd Veenstra

Eigenaar, Motolifestyle

Wie zijn wij, wat doen wij en wat bieden wij?

Motolifestyle is een merk opgericht in 2015, gevestigd in het Brabantse Lieshout.

Een eigentijdse motorzaak, webshop en online magazine die zich volledig richt op de lifestyle van de motorrijder.

Het hart van Motolifestyle ligt de complete cultuur en beleving van het motorrijden in de puurste vorm:

De eindeloze wegen, de geur van benzine, de vrijheid, het één voelen met de machine, men helpen als motorrijders onder elkaar, het delen van verhalen en ervaringen, de sensatie van het geluid en de vriendschap die het rijden en liefhebben van een motorfiets brengt.

“Hét gevoel dat iedere motorrijder begrijpt en al onze nieuwe motorrijders voelen.”

Waar komt de interesse en passie voor motoren vandaan?

Als klein jongetje van vier jaar was ik al helemaal gek van motorfietsen. Vette Harley’s, jankende racers, eindeloze dromen over het rijden op een crossmotor.

Van jongs af aan zijn de centjes in het spaarpotje gegaan met één missie. Het bezitten van een eigen motor. (Dat laatste is kennelijk wat uit de hand gelopen, maar dat terzijde.)

De motorscene is mij met de paplepel ingegoten door o.a. mijn pa (Ducatist en rommelaar met oude Engelse fietsen en Japanse enduro’s), zijn op een Kawasaki racende maat waar ik hedendaags samen mee het circuit op ga, mijn oom (Harley-rijder, dus sleutelaar ‘aldus mijn pa’) waar ik altijd mee op pad was. Allemaal met hun eigen sterke mening over hun eigen merk en motor.

Mijn interesse in de diversiteit aan motorfietsen is tot aan de dag van vandaag nog altijd even breed en nooit in de benzinedamp opgegaan. Sterker nog, de benzine is alleen maar dieper in de aderen gaan zitten. Echter zijn unieke custom motorfietsen altijd het meest bij gebleven. Op de website, Facebook en Instagram gaan wij op in de cultuur van de vintage café racers, scramblers, trackers, bratbikes en customs.

See you at Motolifestyle!

Webshop

Customs, Clothing and Coffee

Motolifestyle is een nieuw Nederlands merk met als achtergrond de custom & café racer scene.

Kleinschalige exclusieve oplages van hoge kwaliteit casual kleding en accessoires van eigen design. De eerste stap is gezet met de Original Classic Trucker Cap die nu al beschikbaar is.

Daarnaast is goede verse gemalen bonenkoffie onmisbaar in de motor scene. Binnenkort op de webshop verkrijgbaar!

Online magazine

Als eigenaar van Motolifestyle ben ik vereerd om in menig garage rond te mogen neuzen, opzoek naar nieuw aanwinst voor de collectie.

In deze garages staan vaak prachtige, zelfgebouwde vintage café racer, scramblers, trackers, bratbikes en customs waar er slechts één van rondrijdt. Alle met een verhaal, maar vaak geen enkele mooie foto. Deze motoren, die wil ik graag onder de aandacht brengen om zo elkaar te kunnen inspireren. Met deze inspiratie kunnen we elkaar helpen om nog veel meer van deze persoonlijke specials in eigen stijl te creëren, rijden en vast te leggen op camera.

In het online magazine neem ik jullie mee om de inspirerende tweewielers die mijn pad doorkruizen te delen.

Gaande weg sleutel ik naast eigen de motoren ook aan mijn fotografie-skills. Met het vizier om unieke specials, uit Nederland en Vlaams-België, al dan niet in mijn bezit te fotograferen.

Aanbod motoren

Wij bieden een breed en snel wisselend assortiment gebruikte motoren aan van jong tot klassiek. Motolifestyle is gespecialiseerd in de in- en verkoop van alle soorten motorfietsen.

Bij Motolifestyle staat de motorliefhebber centraal. Wij willen dat iedereen voorzien van zijn droommotor voor een faire prijs.

Ook voor unieke vintage café racers, scramblers, trackers, bratbikes en customs ben je bij ons aan het juiste adres.

Deze bouwen wij zelf, kopen wij in of kunnen door ons worden verkocht in opdracht.

Contact opnemen?

7 + 7 =

Motolifestyle

De Stater 28 5737RV Lieshout Nederland T: +31 649 802 745 E: info@motolifestyle.nl KVK: 63296837